/
  • Home Over Retail Business Academy Roermond
  • Wij zijn de Retail & Business Academy gelegen in het prachtige Roermond, winkelstad bij uitstek.
   Sedert 2010 verzorgen wij Taalcursussen & Vaardigheidstrainingen voor de retailbranche in vooral Limburg, maar ook daarbuiten.

   Wij bieden een breed scala aan cursussen die direct toepasbaar zijn op de winkelvloer. Van Duits op de winkelvloer tot verkooptechnieken en leidinggeven.

   Ons aanbod bestaat uit workshops van 1 dagdeel, vaardigheidstrainingen van 2 dagdelen en taalcursussen van 10 bijeenkomsten. Alles wat je bij ons leert is direct toepasbaar in de praktijk. Of het nu gaat om klantenservice, verkoop, het voorkomen van diefstal, het spreken van een vreemde taal of het leidinggeven aan medewerkers. Onze jarenlange ervaring en onze tevreden klanten staan hiervoor garant.

   Ook verzorgen wij MBO onderwijs waarbij wij ons met name toeleggen op de beste leerlingen van niveau 3 en 4. Deze kunnen bij ons een toegevoegd programma volgen waardoor zij nog meer vaardigheden en competenties meenemen.

   Wij zijn er trots op dat wij al jaren alle commerciële- en managementtrainingen verzorgen voor McArthurGlen Designer Outlet Roermond (grootste Outlet Center van Europa).

   De cursussen en trainingen sluiten aan bij de hedendaagse marktvraag en ontwikkelen wij voor u op maat. Heeft u specifieke wensen, laat het ons weten.

   Naast cursussen en trainingen ondersteunen en adviseren wij retailondernemers over hun bedrijfsvoering. Van assortiment tot social media en van klantwerving tot routing.

   Om het makkelijk te maken heeft de website een routing voor studenten en een routing voor ondernemers.

   De Retail & Business Academy is een onderdeel van Gilde Opleidingen.