/
  • Kent u dat? 7 dagen per week werken. Constant in de weer met mijn winkel. Toch loopt mijn omzet terug. Klanten kijken in de winkel en kopen vervolgens op internet. Daar is sowieso alles veel goedkoper.

   Is dat wel wel waar? Natuurlijk wordt er veel gekocht op internet. Maar in de meeste branches is de internetverkoop nog steeds maar een klein percentage van de totale verkopen. Internet is ook niet altijd goedkoper. En de omzetstroom "kijken op internet en kopen in de winkel" is nog steeds vele malen groter dan andersom.

   Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg!

   Kritisch kijken naar je winkel en je klanten is niet gemakkelijk als je er al jaren midden in zit. Een frisse blik van buiten af ziet zaken die u zelf niet (meer) ziet, of die u wel gezien hebt maar niet voor waar wilt nemen.

   Wij adviseren en helpen u weer met een frisse blik naar uw winkel, uw assortiment, uw personeel, uw klanten en uw omgeving te kijken.

   Vaak zijn kleine ingrepen voldoende om uw winkel en uw omzet weer een boost te geven.

   Wij komen graag naar u toe voor een kennismaking om te kijken of er verbeterpotentieel is.

   Wat kost dit? Dit kost u één uur van uw tijd en een kop koffie! In dat uur stellen we samen vast of een scan van uw winkel zinvol is.

   Voor meer informatie, neem contact op met R. Wolters via r.wolters@rbaroermond.nl of 06-30820106.